THUISVERPLEGING & PODOLOGIE
DE PANNE, KOKSIJDE, OOSTDUINKERKE & NIEUWPOORT

Thuisverpleging

We zijn erkende thuisverplegingsdienst aan de Westkust (voor de gemeenten Nieuwpoort, Oostduinkerke, Koksijde, Sint-Idesbald, De Panne & Adinkerke) en werken samen met alle mutualiteiten en alle huisartsen, specialisten en andere doorverwijzers. Ook zijn mantelzorgers voor ons belangrijke partners.

Al onze prestaties worden rechtstreeks door uw ziekenfonds vergoed en dus zijn onze verpleegkundige zorgen voor elke patiënt volkomen gratis.

Neem telefonisch contact voor info, maak kennis met een gedreven en professioneel team van thuisverpleegkundigen en proef veel enthousiasme, luisterbereidheid, professionalisme.

Verpleging aan huis betekent voor ons, Hilde Vervaeke en team, onder meer:

  • beschikbaarheid dag en nacht; weekdag en weekend,
  • met als extra services: personenalarm & nachtpermanentie;
  • toiletzorg op vaste basis (dagelijks, wekelijks);
  • ten dienste staan van alle overige verpleegkundige vragen bij u thuis: wondverzorging, stomazorg, geven van oogdruppels, inspuitingen, infuus, gecontroleerde pijnstilling door pijnpomp, nierdialyse, sondage, hulp bij medicatie, podologie en medische pedicure (zie verder);
  • palliatieve thuisverzorging en medische begeleiding bij het levenseinde met oog op verlichting van het lijden in het algemeen en de pijnklachten in het bijzonder. Palliatieve zorg gebeurt waar mogelijk in samenspraak met de naaste omgeving en kent een belangrijke psychosociale dimensie;
  • zorgcoördinatie: regelen van poetshulp, maaltijdbezorging, mantelzorg, kinesist, zorgwinkel voor hulpmiddelen, psychologische bijstand, …)

Kosteloos

Wij werken voor alle mutualiteiten.
Alle verpleegkundige verzorgingen zijn voor de patiënt volledig kosteloos, wij worden voor deze prestaties rechtstreeks door uw mutualiteit vergoed.

Specialisatie

Medische pedicure / diabetische voetzorg.
Samenwerking met uw huisarts en/of specialist.

Extra service

Nachtpermanentie personenalarm.
Het verpleegkundig team Hilde Vervaeke & Co staat 24u op 24u tot uw dienst …